Viking-løber snuppede sølvet i årets Etape Bornholm
Mathilde Helms Kjær fra Viking Atletik fik en flot samlet andenplads i dette års udgave af det bornholmske motionsløb. Foto: Berit Hvassum

LØB | RØNNE | GRATIS
30. JUL 2021 • 22:35
Jesper Gynther
Journalist

Viking-løber snuppede sølvet i årets Etape Bornholm

Det bedste bornholmske resultat i årets udgave af motionsløbet Etape Bornholm stod Viking Atletik-løberen Mathilde Helms Kjær for.

Hun hev nemlig en samlet andenplads hjem i kvindernes konkurrence efter en uge, hvor hun leverede den ene topplacering efter den anden:

Mandag i Hasle blev det således til en tredjeplads, tirsdag på sandet ved Dueodde blev det til en andenplads, og onsdag i Almindingen satte den unge bornholmer så trumf på og snuppede førstepladsen. Torsdag på Hammeren blev det til en tredjeplads, og fredag i Rønne sluttede hun etapen af med at snuppe en andenplads på sidste etape.

Tysk kvinde tog førstepladsen

Den eneste kvinde, som samlet set var hurtigere end Mathilde Helms Kjær til at gennemføre de fem etaper, blev tyske Susanne Hahn, som altså nu kan kalde sig for Etape Bornholm-vinder anno 2021.

Tyskerens samlede tid blev på 2:40:47, hvilket var to minutter og 56 sekunder hurtigere end Mathilde Helms Kjær. Tredjepladsen i kvindernes konkurrence blev Louise Laursen fra AGF Atletik, som var tre minutter og 41 sekunder langsommere end tyskeren.

Dansk sejr hos herrerne

Hos herrerne blev det til samlet sejr til danske Malthe Nielsen foran norske Even Bentzen Løvås og svenske Anton Rehn. Danskerens samlede tid blev 2:24:25, hvilket var henholdsvis 20 sekunder og et minut og fem sekunder hurtigere end hans skandinaviske konkurrenter.

I ungdomskonkurrencen blev hurtigste dreng Jonathan Drechsler Sigvardsen fra Viborg AM, mens norske Manda Thuv fra Nesodden IF blev hurtigste pige.TEMA: ETAPE BORNHOLM

Flere nyheder