Lægen troede ikke, Brian ville fylde 30 år: Nu deltager han i Etape Bornholm
Bornholms Tidende følger Brian Borg hver dag igennem Etape Bornholm, som afvikles mandag til fredag. På 1. etape blev hans tid på 00:55:39. Brian har i øvrigt deltagernummer 617. Foto: Jesper Gynther

LØB | HASLE
27. JUL 2021 • 05:25
Jesper Gynther
Journalist

Lægen troede ikke, Brian ville fylde 30 år: Nu deltager han i Etape Bornholm

I denne uge deltager 35-årige Brian Borg i Etape Bornholm, hvor han skal gennemføre en maratondistance, som er spredt ud over fem dage. For bare få år siden ville sådan noget have været fuldstændig urealistisk for ham, for da han var i 20'erne led han af massiv overvægt og dyrkede absolut intet motion.

Det stod faktisk så grelt til, at han en dag fik en særdeles nedslående besked fra sin læge, som han havde søgt råd hos, da han følte sig lidt svimmel og sløj.

– Lægen fortalte mig, at jeg er ved at få sukkersyge, og at jeg er meget overvægtig, og at det ikke er nogen god cocktail. Så hvis jeg fortsætter med den livsstil, jeg havde, så ville jeg nok ikke blive 30 år, lod han mig forstå, fortæller Brian, der kommer fra den østjyske landsby Barrit, der ligger mellem Horsens og Juelsminde.

Der skulle dog gå et stykke tid, før han ville indse, at han havde et problem.

– Jeg tænkte egentlig ikke så meget over det, for det skulle lægen da ikke bestemme. Men så var jeg så på ferie på den græske ø Rhodos samme år, og så så jeg nogle billeder af mig selv, og så tænkte jeg: "Hold da kæft, hvor er jeg blevet stor." Så nu skulle der ske noget. Og så begyndte der at ske noget, fortæller han...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder