John indrømmer blankt, at han var flyvende på sandet: 'Jeg er forbavsende god'
Bornholms Tidende følger John K. Street hver dag igennem Etape Bornholm, som afvikles mandag til fredag. På 2. etape blev hans tid på 00:29:33. John har i øvrigt deltagernummer 569.

LØB | DUEODDE
27. JUL 2021 • 22:40
Jesper Gynther
Journalist

John indrømmer blankt, at han var flyvende på sandet: 'Jeg er forbavsende god'

Efter en måske lidt skuffende indsats på 1. etape, hvor han fik en fjerdeplads i alderskategorien 65-69 år, fik den forsvarende mester John K. Street i den grad taget revanche på sandetapen ved Dueodde tirsdag aften.

Han følte i hvert fald selv, at han ramte den lige i røven, som EM-helten fra 1992, John 'Faxe' Jensen, ville sige det.

– Jeg er forbavsende god. Jeg synes ikke, jeg kunne gøre det bedre nogen steder derude. Det var lige, som det skulle være. Det er strengt, mens man er der, men nu har jeg det jo fint. Jeg har det faktisk fantastisk godt. Så vi tager lige en tur til, hehe, lyder det kækt fra ham, da han har krydset målstregen...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder