Også de ældre kæmper ihærdigt om sejren i Etape Bornholm: 69-årige John går efter at forsvare titlen
Bornholms Tidende følger John K. Street hver dag igennem Etape Bornholm, som afvikles mandag til fredag. På 1. etape blev hans tid på 00:46:56. John har i øvrigt deltagernummer 569. Foto: Jesper Gynther

LØB | HASLE
26. JUL 2021 • 23:15
Jesper Gynther
Journalist

Også de ældre kæmper ihærdigt om sejren i Etape Bornholm: 69-årige John går efter at forsvare titlen

John K. Street fra Muleby er en garvet ræv, når det kommer til Etape Bornholm. Bornholmeren har været at finde i deltagerfeltet siden 2005, og de fleste af årene har han formået at vinde den aldersklasse, han stiller op i.

I år er det sidste gang, han kan prøve kræfter med aldersklassen 65-69 år, som han er forsvarende mester i, og han håber på, at han kan forsvare titlen.

– Konkurrenceelementet betyder meget for mig. Dagen før løbet begynder, så handler det om at spise og drikke det rigtige op til, for selvom det kun er for sjov, så vil man jo gerne gøre sit bedste, siger John, der til daglig løber i Viking Atletik...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder