Kan man lære at designe fremtidens fødevaresystemer på Bornholm?

Kan man lære at designe fremtidens fødevaresystemer på Bornholm?
KOMMENTAR | ABONNENT | 15. NOV 2023 • 05:30
Af:
Bent Egberg Mikkelsen
Professor i byens grønne fødevareomstilling
Københavns Universitet
KOMMENTAR | ABONNENT
15. NOV 2023 • 05:30

Hver år gæster 15 forskerstuderende Gaarden i Melsted for at lære om, hvad stedet betyder for den måde, hvorpå vi indretter vores fremtidige bæredygtige fødevareforsyning.

At Bornholm har fået indgraveret sit navn på den gastronomiske scene, er ikke nogen nyhed. Læser man for eksempel New York Times, Guardian, Sydsvenskan eller Vogue, så vil man allerede være godt orienteret om alt det, som Bornholm står for rent kulinarisk. Men at Bornholm som fødevare-ø også er kendt i den forskningsverden, der beskæftiger sig med noget så langhåret som fødevaresystemer - det er nok mindre kendt.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her




DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag eftermiddag-torsdag morgen: Igen et højt prisniveau i kogespidsen (kl. 17-21). Men der er relativt billige elpriser efter midnat, hvor vi kan anbefale, at man lader sin elbil, vasker sit tøj, tørretumbler og får vasket køkkengrejet. Opdateret kl. 13.01. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning