Anklager sigter tre mænd for afpresning af Schumacher

25. SEP 2024 • 12:43SPORT

Tre sigtede forsøgte at afpresse Michael Schumachers familie for 15 millioner euro.

Den offentlige anklagemyndighed i Wuppertal har sigtet tre mænd, der har forsøgt at afpresse Michael Schumachers familie.

Det meddeler chefanklager Wolf-Tilman Baumert onsdag ifølge den tyske avis Bild.

Afpresserne truede med at offentliggøre 1500 filer om Schumacher på "det mørke internet".

For at undgå offentliggørelse skulle familien betale 15 millioner euro, svarende til 112 millioner kroner.

Tirsdag berettede tyske medier, at to mænd - en far og en søn på henholdsvis 53 og 30 år - var anholdt i sagen, men onsdag berettes der altså om tre sigtede.

Afpresserne havde angiveligt mellem 400 og 500 billeder af Schumacher samt omkring 1000 filer, der blandt andet skulle indeholde medicinlister og patientjournaler for racerkøreren.

I december 2013, kort efter sin karriereafslutning, kom Schumacher ud for en skiulykke, som påførte ham store skader på hjernen. Men fortsat er det kun de allernærmeste, som reelt ved, hvordan det går ham i dag.

På trods af nærgående journalister, nogle har endda forsøgt at snyde sig til oplysninger, er det lykkedes familien at slå ring om den tidligere Ferrari-stjerne.

I mere end 11 år har offentligheden ikke set nu 55-årige Michael Schumacher, og intet er sluppet ud om hans tilstand. Kun de allernærmeste og plejepersonalet i hjemmet ved noget.

Michael Schumacher vandt mellem 1994 og 2004 syv verdensmesterskaber i Formel 1. Det er en rekord, han deler med Lewis Hamilton.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT