Frem fortsætter pokaleventyr med sejr over Brønshøj

24. SEP 2024 • 21:40SPORT

Frem vandt tirsdag 3-0 ude over Brønshøj og er videre til ottendedelsfinalerne i den danske pokalturnering.

Der blev slået stadionrekord med 2543 tilskuere på Tingbjerg Ground, da hjemmeholdet Brønshøj tirsdag aften tabte 0-3 til Frem i pokalturneringen.

Begge hold havde slået et hold fra Superligaen ud i den foregående runde, men kun et af holdene kunne fortsætte pokaleventyret.

Frem, der også har slået Lyngby ud, er med sejren videre til ottendedelsfinalerne.

Brønshøj slog i den seneste runde Vejle ud, men var ikke i nærheden af sejren mod Frem.

Efter 17 minutter scorede Frems Mads Gernsøe til 1-0, mens Salieu Drammeh fordoblede føringen på et straffespark kort før pausen. Oussama Djafer-Bey scorede det tredje og sidste mål for Frem.

I en af tirsdagens øvrige pokalkampe vandt Næsby 2-1 hjemme over B93, der ellers er to rækker bedre placeret. B93 spiller i den næstbedste danske række, mens Næsby spiller i 3. division.

B93 stillede til start med de tidligere superligaprofiler Nicolaj Thomsen og Jores Okore, mens Youssef Toutouh var med på bænken.

I den sidste pokalkamp snuppede Skive en storsejr over FC Helsingør på hele 5-0.