Tysk mester vil revanchere smertefuldt Aalborg-nederlag

25. SEP 2024 • 08:28SPORT

Magdeburg med Magnus Saugstrup skal onsdag på besøg hos Aalborg Håndbold i Champions League.

Det suveræne tyske mesterhold fra Magdeburg har revanche til gode, når holdet onsdag aften gæster Aalborg Håndbold i Champions League.

Tilbage i juni vandt nordjyderne nemlig Champions League-semifinalen mod Magdeburg med 28-26.

Nederlaget gjorde ondt, fortæller Magdeburg-danskeren Magnus Saugstrup, der har en fortid hos Aalborg.

- Det var noget lort. Måske gjorde det lidt ekstra ondt, at det var Aalborg, vi tabte til, men jeg var mest skuffet over den indsats, vi leverede.

- Vi havde haft en flot sæson og var opsatte på at sætte prikken over i'et i Champions League, så vi havde vundet alle de turneringer, vi deltog i, siger Magnus Saugstrup til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

Han forventer en meget lige kamp onsdag aften.

- Aalborg har lagt et lag på, og kampene mellem topholdene i Champions League er som regel virkelig tætte, lyder det fra Saugstrup.

Hos Aalborg forventer fløjen Kristian Bjørnsen, at Magdeburg er bedre indstillet på opgaven denne gang.

- Jeg forventer klart, at de er bedre forberedt på, hvordan de kan løse et offensivt forsvar, ligesom der er kommet nye spillere til på begge hold.

- Samtidig er det to klubber, der gerne vil tilbage til Final-4 igen, hvis muligheden byder sig. Vi så også, at Magdeburg tabte til Kiel i den hjemlige liga i søndags, så de er helt sikkert revanchelystne, vurderer Kristian Bjørnsen.

Han forventer en duelpræget kamp.

- Vi vil møde utallige dueller i begge ender af banen, så det skal vi forsøge at møde med vores energi og gøre det, vi er bedst til, så det bliver os og ikke dem, der kommer til at styre tempoet.

- Vi vil altid gerne løbe med modstanderen og have hurtige mål, men de ønsker det samme, hvis de får muligheden. Så de tekniske fejl skal gerne holdes i bund, mener Bjørnsen.

Før onsdagens kamp, der begynder klokken 18.45, er både Aalborg og Magdeburg noteret for to point efter to kampe i gruppe B.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT