Ejendomsmægler modtager pris for at være nummer 1

Ejendomsmægler modtager pris for at være nummer 1
EDC-Bornholmerbo har fået en pris for at være den mest sælgende ejendomsmæglerbutik i sit lokalområde. Pressefoto
| 25. MAR 2021 • 09:01

ERHVERV

EDC Bornholmerbo var blandt prismodtagerne, da EDC-kæden på en digital konference hyldede de butikker, der klarer sig bedst i deres lokalområde. For at blive udpeget som såkaldt nr. 1-butik skal man gennem en rullende 12-månedersperiode have solgt flere boliger end nogen anden ejendomsmæglerbutik med adresse i samme område, fremgår det af en pressemeddelelse.

Alle ejendomsmægleres salg kan ses på boligsiden.dk.

En statuette er det synlige bevis på, at EDC Bornholmerbo er en nr. 1-butik.

– For mig er den statuette primært et bevis på, at kunderne er glade for vores butik, siger ejendomsmægler og majoritetsejer Carsten Schou i pressemeddelelsen.

For ham og resten af holdet hos EDC Bornholmerbo er tilfredse kunder det vigtigste, da det er forudsætningen for at opnå fine salgstal.

– Jeg har heldigvis en flok dedikerede mennesker omkring mig, der hver eneste dag gør sig ekstremt umage for vores kunder, så placeringen som nr. 1 er absolut en holdindsats, siger Carsten Schou.

– Når vi i branchen har denne åbenhed, hvor alle hele tiden kan følge med i vores salg, skaber det selvfølgelig en trang til hele tiden at gøre sig ekstra umage for lige at sælge en bolig mere. Vi er jo trods alt konkurrencemennesker, og vi får alt andet lige tilfredse kunder ved at sælge, tilføjer han.