Bornholms Cycle Club indtog Vestermarie Plantage

Bornholms Cycle Club indtog Vestermarie Plantage
Start på ungdomsklasserne med hele 9 deltagere. Eget foto
NOTITS | 6. NOV 2023 • 21:00
NOTITS
6. NOV 2023 • 21:00

Første afdeling af Bornholms Cycle Clubs mountainbike-cup blev afviklet i Vestermarie Plantage.

Søndag formiddag indledte Bornholms Cycle Club deres mountainbike-cup i Vestermarie Plantage, hvor deltagerne skulle dyste på en rundstrækning på 3,2 kilometer.

Det skriver Kim Mortensen fra Bornholms Cycle Club's MTB-udvalg i en mail til Tidende.

Her blev de mange etablerede mountainbikespots omkring skydebaneområdet naturligvis benyttet. De yngste deltagere skulle dog kun rundt på en rundstrækning, der knapt nåede op på en kilometer. I børneklasserne stillede hele ni deltagere til start, og de kæmpede det bedste, de havde lært på de mange bakker på ruten.

Vinder af U9-piger blev Liv Eisner, mens Hjalte Müller kunne klatre til tops på podiet i drengeklassen. Drengenes U11 havde syv ryttere til start. Her vandt Kristian Prüssing klassen efter otte omgange på den 900 meter lange rute.

Han blev godt presset af Jacob Lund, der i øvrigt var med til mountainbikeløb for første gang. Det samme var Micas Grønbæk, som blev nummer tre.

Favoritsejr i sportsklassen

Ikke overraskende vandt Asger O. Andersen i sportsklassen.

Asger var 59 minutter og 5 sekunder om de fem omgange, der blev kørt i denne klasse. Jacob Schøitt blev nummer to og Benjamin Cilleborg nummer tre.

Mathea Jørgensen, der nu er oprykket til dame sport, kørte et meget flot løb. Det blev til fire omgange i tiden 57.50 minutter.

Herre motion blev vundet af Martin Kjeldsen for Benny Jørgensen der brugte sin 67 års fødselsdag til en tur i skoven. Nr. 3 blev Karsten Mogensen.

Annelise Eriksen vandt dame motion foran Maiken Jørgensen og Christina Bøg Jensen.

Næste gang de bornholmske mountainbikeryttere sætter hinanden stævne er søndag den 3. december klokken 10.00, når anden afdeling af Fri Bike Shop Søndergade 7’ MTB køres på Den Grønne Ring med start og mål bag Bornholms Produkthandel på Snorrebakken.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning