Landbrugets formand: Vi kan ikke betale

Landbrugets formand: Vi kan ikke betale
Det vil tage flere hundrede år at genoprette livet i Østersøen, og spørgsmålet om ansvarsplacering er både følsomt og komplekst, siger formanden for Bornholms Landbrug og Fødevarer, Frederik Tolstrup. Foto: Jakob Nørmark
NYHED | ABONNENT | 21. NOV 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
21. NOV 2023 • 05:30

Landbrugsformanden på Bornholm svarer igen på professor Stiig Markagers kritik af landbrugets kvælstofudledning. Det er samfundet, der skal betale, for vi kan ikke, siger Frederik Tolstrup, der selv vil blive hårdt ramt af den kommende klimalov.

– Jeg tror aldrig, du kan få et landbrug, der er totalt bæredygtigt. Vi er nødt til at træffe en beslutning om: Hvor i verden vil vi have landbrug.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning