Selvom maden er fra en svunden tid, så er det målet, at bodegaen skal være for folk i alle aldersgrupper - studerende som vil rafle, drikke et par billige øl og spille billiard, vennepar eller kærestepar, som vil have en hyggelig aften i byen, eller en enlig person som vil have et varmt måltid eller et stykke smørrebrød til frokost.
Man kommer uvægerligt til at tænke på tjener Boldt i sin sorte vest bag disken på Jernbanerestauranten i den gamle danske tv-klassiker Matador. Og det er da også lidt den stemning, han har haft i baghovedet.
– Jeg blev ramt af nostalgien, af de gamle dage. Jeg kan godt lide tanken om et sted, hvor man kan få smørrebrød, og der er denne her stemning med en tjener i vest, og man kan forestille sig smøgerne i forlommen og guldring på fingeren, fortæller han.
Bodegaen Den Gyldne Hane åbner fredag, hvor der serveres stegt flæsk med persillesovs. Det er dog tanken, at der i opstarten bliver mest fokus på udskænkningen, og først efter et par uger bliver det muligt at købe dagens ret og smørrebrød.
– Vi starter ud med lidt take-away, og så håber vi, at det på sigt bliver muligt at holde åbent seks dage om ugen til både frokost og aften, for det er vigtigt for os at kunne fastansætte nogen dygtige og pålidelige medarbejdere hele året rundt.