Slukøret FCK-anfører ærgrer sig over uskarp indsats i nederlag

4. OKT 2024 • 01:55SPORT

FCK's anfører, Viktor Claesson, står med en tom fornemmelse efter torsdagens nederlag til polske Jagiellonia.

Efter at have domineret store dele af kampen endte FC København alligevel med at tabe sæsonens første Conference League-kamp 1-2 til den polske mesterklub Jagiellonia.

Hovedstadsklubben var ellers foran med 1-0 undervejs.

Derfor var det en meget slukøret Viktor Claesson, der mødte pressen kort efter kampen. Anføreren fik 86 minutter på banen i torsdagens hjemmekamp og kunne dermed fra bænken se gæsterne score til 2-1 dybt inde i tillægstiden.

- Det er det sidste mål, der fylder nu. Det er tomt.

- Det er mærkeligt at sige nu, men jeg synes, at vi havde god kontrol på kampen, og jeg synes, at vi spillede godt i store dele af kampen, siger Claesson.

FCK-anføren synes, at holdet lykkedes med meget af det, københavnerne ville, men alligevel blev det ikke til point.

- Vi startede godt, og vi vandt bolden højt flere gange. Vi fik god kontrol på kampen og scorede det første mål. Men så scorede de til 1-1. Vi bliver straffet i sådan en kamp, og det er hårdt.

- Det spiller ingen rolle, at du har kontrol i 90 procent af kampen, når du bliver straffet, siger Claesson.

Mod slutningen af kampen mistede københavnerne lidt momentum og lykkedes ikke med at skabe de samme chancer som i første halvleg.

Samtidig begyndte polakkerne at lægge sig ned og trække tiden.

- Jeg synes ikke, at vi blev irriterede over det, men det skabte lidt uro. Vi kunne ikke holde det flow, som vi havde brug for i den periode. Vi kom ikke helt rundt på kanten, og vi skulle bare være lidt mere direkte i den fase.

- Vi kom op til deres felt relativt nemt, men vi skal være skarpere der og spille chancerne større, men det er svært at sige, præcis hvad vi skulle have gjort bedre, siger Claesson.

Det bekymrer cheftræner Jacob Neestrup, at holdet ikke formår at lukke kampene.

- Jeg synes, at vi fik Jagiellonia til at se markant dårligere ud, end de er. Vi havde rigeligt med muligheder. Vi var ikke dygtige nok til at ramme målet eller score på en retur.

- Vi sparkede over eller forbi. Vi bliver nødt til at løfte kvaliteten, for så ville den her kamp være blevet lukket, siger Neestrup.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT