Ten Hag efter 3-3 mod Porto: Det er for tidligt at dømme os

4. OKT 2024 • 03:41SPORT

Det er for tidligt at dømme Manchester United, siger Erik ten Hag efter uafgjort mod Porto i Europa League.

Trods mere end to år i jobbet er det stadig for tidligt at dømme Erik ten Hags præstation som cheftræner for Manchester United.

Det siger cheftræneren selv, efter at holdet torsdag aften reddede et point ude mod Porto fra Portugal i Europa League.

- Vi skal nok finde niveauet. I skal ikke dømme os endnu, siger ten Hag ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Døm os ved slutningen af sæsonen. Vi skal nok forbedre os. Vi har to sæsoner, hvor vi er kommet til finaler. Vent bare og se. Vi skal nok udvikle og flytte det her hold.

Med 3-3 mod Porto er Manchester United stadig uden sejr i denne sæsons udgave af Europa League, som er den næststørste kontinentale turnering for klubhold i Europa.

United var ellers foran med 2-0, blandt andet på mål af Rasmus Højlund, men så faldt tingene fra hinanden for gæsterne, og Porto scorede tre mål på mindre end en halv time.

Det var nær blevet til nederlag, men Harry Maguire formåede i overtiden at heade et hjørnespark fra Christian Eriksen i nettet og sikre pointet for Manchester United.

- Når man kommer på 2-0 på udebane, er man nødt til at være lidt mere stabile, og der var for mange huller, siger Maguire efter kampen.

- Der kom for mange indlæg ind i feltet, og i sidste ende straffede de os for det.

Erik ten Hag startede som cheftræner for Manchester United op til 2022-23-sæsonen. Med ham i spidsen har holdet vundet FA Cup i sidste sæson og Ligacuppen i 2023.

I år er holdet dog kommet skidt fra start med bare to sejre i seks ligakampe. Klubben ligger på 13.-pladsen i Premier League, hvor den spiller sin næste kamp mod Aston Villa på udebane søndag.

/ritzau/AFP

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT