Thomasberg kritiserer ukendeligt FCM-hold efter 2-0-sejr

3. OKT 2024 • 21:17SPORT

FC Midtjylland leverede en første halvleg langt under niveau, erkender cheftræner Thomas Thomasberg.

FC Midtjylland var heldig med at være foran 1-0 mod Maccabi Tel Aviv efter en ringe første halvleg.

Sådan lyder analysen fra cheftræner Thomas Thomasberg efter 2-0-sejren over israelerne i Europa Leagues ligaspil efter træffere af Franculino og Edward Chilufya.

- Vi er selvfølgelig glade for de tre point, men jeg oplevede en rigtig dårlig første halvleg. Vi skulle være glade for at føre 1-0 ved pausen, for vi spillede uden kvalitet og intensitet. Jeg sad egentlig og ventede på, at de ville score.

- Heldigvis kunne jeg genkende holdet i anden halvleg i forhold til intensitet, og derfor undgik vi, at de blev lige så farlige som i første halvleg, siger Thomasberg til Disney+.

Cheftræneren talte med store bogstaver i pausen.

- Jeg sagde til spillerne, at jeg ikke kunne genkende dem. Det skal kendetegne os, at vi arbejder stenhårdt, og så kan det gode spil komme efterfølgende. Men det var som om, at vi havde prioriteret lidt forkert, siger han.

Efter 1-1 mod Hoffenheim hjemme i første runde har FCM fire point efter to kampe i ligaspillet.

- Udbyttet er fint. Det er godkendt med fire point og en førsteplads i Superligaen, konstaterer Thomasberg.

Torsdagens kamp blev spillet på Stadion Partizana i serbiske Beograd, hvor Maccabi havde "hjemmebane", da klubben ikke må spille på eget stadion på grund af krigen i Israel.

Om tre uger venter belgiske Union Saint-Gilloise hjemme for FCM i tredje runde. Herefter gælder det også FCSB, Frankfurt, Porto, Ludogorets og Fenerbahce.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT