Kamp bliver holdkammerat med Girmay på belgisk hold

13. OKT 2024 • 13:17SPORT

Den tidligere danmarksmester Alexander Kamp skal de kommende to sæsoner køre for Intermarché.

Intermarché har sikret sig dansk forstærkning til de kommende sæsoner.

Fra årsskiftet slutter 30-årige Alexander Kamp sig således til det belgiske cykelhold på en toårig kontrakt.

Det oplyser Intermarché på sin hjemmeside.

Kamp har blandt andet vundet det danske mesterskab to gange og gjort en god figur i Ardenner-klassikerne, men i 2024 har det været længere mellem succeserne på Tudor-holdet.

Nu ser han frem til tiden på Intermarché, hvor han blandt andre bliver holdkammerat med Biniam Girmay, der i sommer vandt tre etaper og den grønne trøje i Tour de France.

- Intermarché-Wanty har ry for at være meget velorganiseret med en god holdånd og en familiær stemning, hvor både unge og ældre ryttere trives.

- Det har givet mig lyst til at være en del af holdet. Jeg er overbevist om, at det er det rigtige sted til at vende tilbage til toppen, siger Kamp til sit kommende holds hjemmeside.

Danskeren skal være med til at bygge et godt hold omkring Girmay, forklarer performance manager Aike Visbeek.

- Han har vist, at han kan opnå resultater i mange endagsløb på højeste niveau. Med sin erfaring vil han styrke stammen om Biniam Girmay.

- Vi er overbeviste om, at han (Kamp, red.) kan forbedre sig og gøre det godt i et World Tour-program med løb som Amstel Gold Race, de canadiske klassikere eller måske endda Milano-Sanremo, siger Aike Visbeek.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT