Dansk Real Madrid-duo lyner i sejr over Celtic

17. OKT 2024 • 20:54SPORT

Både Signe Bruun og Caroline Møller kom ind fra bænken og scorede i Real Madrids 4-0-sejr over Celtic.

To danskere startede ude, men fik sat deres tydelige aftryk på Real Madrids 4-0-sejr over Celtic i kvindernes Champions League torsdag aften.

Både Signe Bruun og Caroline Møller kom således ind fra bænken og scorede hvert sit mål.

Bruun kom ind efter en times spil, og 12 minutter senere kastede landsholdsangriberen sig frem og pandede et indlæg i nettet til 2-0.

Møller, der ikke udtaget til landsholdet i denne omgang, var blevet sendt i aktion efter 66 minutter, og efter 80 minutter strålede hun.

Bruun opsnappede en skidt aflevering omkring halvvejs inde på Celtics banehalvdel, Møller overtog bolden og løftede den langt ude fra over udeholdets amerikanske keeper til 3-0.

Med sejren fik Real Madrid revanche for sit nederlag hos Chelsea i første runde af gruppespillet og står nu noteret for tre point efter to kampe.

Andetsteds spillede landsholdsbacken Frederikke Thøgersen hele kampen for det italienske mesterhold, AS Roma, som på udebane tævede Galatasaray 6-1.

Sanne Troelsgaard blev skiftet ind for Roma og nåede at bidrage med en assist.