Storspillende Messi scorer hattrick i argentinsk målshow

16. OKT 2024 • 05:17SPORT

37-årige Lionel Messi stod for tre mål og to assister, da Argentina vandt over Bolivia i VM-kvalifikationen.

Lionel Messi gjorde natten til onsdag, hvad han kunne, for at minde folk om, at han trods sine 37 år stadig hører til i fodboldens ypperste elite.

Den argentinske profil var således den store oplevelse, da Argentina på udebane i den sydamerikanske VM-kvalifikation besejrede Bolivia med 6-0.

Messi stod selv for tre scoringer - et hattrick - og lagde også op til to mål.

Med sejren ligger verdensmestrene fra Argentina på førstepladsen i kvalifikationen med 22 point efter 10 kampe.

Det argentinske målshow natten til onsdag blev åbnet af Messi efter 19 minutters spil. Her fik Messi fat i en løs bold på kanten af Bolivias felt og sendte sikkert bolden i nettet ved forreste stolpe.

Herefter fulgte scoringer i første halvleg af Lautaro Martinez og Julian Alvarez. Begge med Lionel Messi i oplæggerens rolle.

Cirka midtvejs i anden halvleg gjorde Thiago Almada det til 4-0, inden Lionel Messi igen var tilbage i målscorerens rolle.

Efter at have afdriblet en boliviansk spiller afsluttede Messi med højre fod, og selv om Bolivias målmand havde hænderne på, gik bolden i mål til 5-0.

Messi lukkede og slukkede til 6-0 med en flad signaturafslutning med venstre ben fra kanten af feltet - og fik dermed sit hattrick.

Messi, der har spillet det meste af sin karriere hos FC Barcelona, spiller for tiden i Inter Miami i USA. Her tæller hans holdkammerater blandt andre de tidligere Barcelona-spillere Luis Suárez, Sergio Busquets og Jordi Alba.

Messi har otte gange fået prisen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d'Or.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT