One Direction-medlemmer: Vi har mistet en bror

18. OKT 2024 • 00:04UDLAND

De øvrige medlemmer af One Direction skriver på Instagram, at de er fuldstændig knuste over Liam Paynes død.

De resterende medlemmer af drengegruppen One Direction udtaler sig for første gang offentligt, efter popsanger Liam Payne onsdag mistede livet.

Det sker i et fælles opslag på det sociale medie Instagram.

- Vi er fuldstændig knuste over nyheden om Liams død. Med tiden, og når alle er i stand til det, vil der være mere at sige.

- Men lige nu vil vi tage os tid til at sørge og bearbejde tabet af vores bror, som vi elskede højt, skriver Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik i opslaget.

I opslaget skriver de fire videre:

- De minder, vi delte med ham, vil blive værdsat for evigt.

- Lige nu går vores tanker til hans familie, hans venner og de fans, der elskede ham sammen med os. Vi vil savne ham helt frygteligt.

Natten til torsdag døde den 31-årige popsanger og tidligere medlem af One Direction Liam Payne efter et fald fra en balkon i Buenos Aires i Argentina.

Sangeren døde som følge af adskillige skader og både indre og ydre blødninger efter et fald, lyder det torsdag efter obduktionen.

Obduktionen indikerer ikke, at andre var involveret i popsangerens død.

Drengegruppen One Direction blev dannet i det britiske X Factor i år 2010.

Gruppens popularitet rakte langt ud over programmets sendetid. Mellem 2010 og 2015 nåede One Direction at komme på Billboards top-10-liste med seks sange.

Sange som "What Makes You Beautiful", "Live While We're Young" og "Best Song Ever" blev afspillet hyppigt, og gruppen opbyggede en stor fanskare blandt teenagere, der gav sig selv titlen "Directioners".

One Direction høstede adskillige priser og smeltede tusindvis af pigehjerter, der blev kunst, da Zayn Malik i 2015 forlod boybandet.

De fire resterende medlemmer udgav et album uden ham, inden de i 2016 erklærede, at de ville tage en pause.

Payne og flere af de andre bandmedlemmer indledte herefter hver sin solokarriere. Payne har blandt andet udgivet sangene "Familiar" med J Balvin og "Strip That Down", hvor også Quavo er med. Senest udgav han i marts nummeret "Teardrops".

/ritzau/

MESTE LÆST UDLAND (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT