Uhyggeligt hyggelig stemning i Rønne

Startskuddet går på årets Halloweenløb. Video: Jesper Dollerup Merved
NYHED | ABONNENT | 18. OKT 2023 • 19:36
NYHED | ABONNENT
18. OKT 2023 • 19:36

Uhyggen, men i den grad også hyggen, bredte sig i Rønnes gader onsdag aften, da det årlige halloweenløb løb af stablen i passende rædselsvækkende rammer.Onsdag aften var der både skeletter, hekse og andre uhyggelige skabninger på Store Torv i Rønne.

Vi kan dog berolige med, at langt de fleste heldigvis bare var løbere i forklædning i anledning af, at Viking Atletiks efterhånden traditionsrige halloweenløb blev afviklet.

Det er et af efterårsferiens faste holdepunkter, at gaderne i Rønne fyldes med udklædte løbere, der i ly af mørket bevæger sig frem. Voksne, unge og børn deltager, og selvom Tidendes reporter ikke følte sig helt tryg i mørket med den uhyggelige musik leveret over højtalerne, så var der heldigvis mere mod at spore hos de deltagende.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning