land art med meget mere udforskede 7.C nysgerrigt de naturlige omgivelser og deres givne materialer. De skabte huler, mobiler/uroer, naturskulpturer, forestillinger og fælleslege – og inviterede i sidste ende venskabsklassen fra 2. klassetrin til at opleve, hvad 7. C havde frembragt i skoven i dette første forløb ud af tre planlagte. " />

Skoletimer i Skoven sammen med dragerne

Skoletimer i Skoven sammen med dragerne
Privatfoto
NOTITS | ABONNENT | 16. NOV 2023 • 18:00
NOTITS | ABONNENT
16. NOV 2023 • 18:00

Fra sent i august og lige op til efterårsferien havde 7.C fra Åvangsskolen i Rønne en gang om ugen skolegang i skoven sammen med Dragekompagniet.

Det fortæller Ida Marie Tjalve, som leder af Dragekompagniets metodeudviklingsprojekt.

Ude i skoven var kunst og natur sat på skemaet sammen med "dragepasserne" Gitte Pørksen og Peter Vadim i metodeudviklingsprojektet "Styrk børn og unges hverdagsfællesskaber – brug kunsten!".

Med cirkuspædagogik, dans, land art med meget mere udforskede 7.C nysgerrigt de naturlige omgivelser og deres givne materialer. De skabte huler, mobiler/uroer, naturskulpturer, forestillinger og fælleslege – og inviterede i sidste ende venskabsklassen fra 2. klassetrin til at opleve, hvad 7. C havde frembragt i skoven i dette første forløb ud af tre planlagte.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning