Håbede du inderst inde på, at I ville få tildelt flere stjerner?
– Der kommer altid en spænding inde i kroppen, vil jeg sige, hvorvidt man tror, noget sker eller ej. Der er en lillebitte forhåbning. Også på andre af vores kollegaers vegne. Det er vildt spændende at følge med i, hvad der sker med vores kollegaers tildeling, for det har bare stor betydning for Danmark og Københavns position som gastronisk hovedstad. København i særdeleshed er bare det sted, man rejser til for at spise, og jo mere vi kan underbygge det og være med til at fortsætte den fantastiske udvikling, jo bedre er vi stillet.
Hvad skal der til for, at I får flere stjerner?
– Vi skal fortsætte den rejse, vi er på. Vi har været i en rivende udvikling i mange år, og da vi genopstod fra vores konkurs, har vi sammen med vores nye ejerkreds og fantastiske hold sat en virkelig spændende kurs mod at blive dygtigere og forbedre oplevelsen for vores gæster. Hvis vi fortsætter den rejse, er jeg overbevist om, at vi i løbet af nogle år, kan vi få tildelt flere stjerner.
Vil du helst have en stjerne mere til restauranten på Bornholm eller den i København?