– Det er, hvad vi havde håbet og forventet, men det er altid en kæmpe lettelse og kæmpe anerkendelse at blive tildelt de stjerner, vi nu har haft nogle år. Det er jo ikke, fordi man er garanteret at beholde de stjerner, man har, så vi ser på det som en tildeling hvert år, siger han.
Håbede du inderst inde på, at I ville få tildelt flere stjerner?
– Der kommer altid en spænding inde i kroppen, vil jeg sige, hvorvidt man tror, noget sker eller ej. Der er en lillebitte forhåbning. Også på andre af vores kollegaers vegne. Det er vildt spændende at følge med i, hvad der sker med vores kollegaers tildeling, for det har bare stor betydning for Danmark og Københavns position som gastronisk hovedstad. København i særdeleshed er bare det sted, man rejser til for at spise, og jo mere vi kan underbygge det og være med til at fortsætte den fantastiske udvikling, jo bedre er vi stillet.
Hvad skal der til for, at I får flere stjerner?