Tidligere i år har flere både danske og internationale medier skrevet kritisk om arbejdsforholdene på danske Michelin-restauranter. Det tror Magnus Kofoed dog ikke får nogen betydning for uddelingen af danske stjerner.
– Jeg tror ikke, det har nogen betydning, men det er svært for mig at udtale mig om, for jeg kender ikke deres kriterier for at tildele stjerner, siger han og henviser til den københavnske restaurant Kokkeriet, der beholdt sin Michelin-stjerne efter en katastrofal nytårsaften i 2020, hvor gæster ventede i op til otte timer foran restauranten for at få deres forudbestilte nytårsmenuer.
– Der har tidligere været snak om, hvorvidt Kokkeriets store udfordringer med nytårsmenuerne havde indflydelser på stjernen, men det fik det ikke. Det var umiddelbart et par måneder inden Michelin-lancering, og det fik folk til tasterne og om, at de skulle have frataget deres stjerne. Men de har den stadig, så jeg tror ikke, Michelin lader sig påvirke af udefrakommende faktorer. Jeg tror, de har deres helt egen måde at vurdere restauranterne på.
Til trods for besøget fra vicepræsidenten forventer Magnus Kofoed dog ikke, at Kadeaus restauranter får flere stjerner.
– Vi tror ikke, der ligger flere stjerner i støbeskeen, og vi tør ikke håbe på mere lige nu. Vi vil gerne forbedre os hele tiden og har ambitioner om mere. Vi tror og håber, vi får lov at beholde de tre stjerner, vi sammenlagt har.