Tidligere RIK’er skal til AC Horsens

Tidligere RIK’er skal til AC Horsens
Frederik Juul Christensen skal til Horsens. Arkivfoto: Ole Mik
NOTITS | 22. MAJ 2024 • 12:56
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
22. MAJ 2024 • 12:56

Frederik Juul Christensen har skrevet under på en toårig kontrakt med AC Horsens.

Det oplyser den østjyske klub på sin hjemmeside, og på Facebook får den 24-årige bornholmer et "held og lykke" med på vejen fra sin gamle klub, Rønne Idræts-Klub:

"Juul, vi glæder os til at følge dig med dine nye udfordringer", skriver RIK.

Frederik Juul Christensen var kun 15 år, da han skiftede til RIK’s samarbejdsklub FC Nordsjælland. Han debuterede som 17-årig på FC Nordsjællands superligahold i 2017 i en pokalkamp.

Han kom i 2019 til FC Helsingør, hvor han for en måned siden spillede sin første hele kamp på 1. divisionsholdet efter et års skadepause.

Helsingør ligger til nedrykning fra ligaen, mens det går bedre for hans nye klub, AC Horsens, i samme række.

Sportsdirektør Esben Hansen siger på AC Horsens hjemmeside:

– Frederik er en dygtig spiller, som har mistet over et år af sin unge karriere på grund af to akillesseneskader. Inden skaden var han på vej til at blive en rigtig dygtig, etableret seniorspiller, og han var god på Akademiet i FC Nordsjælland, men slap ikke igennem nåleøjet. Han var tæt på at rykke op med FC Helsingør i sæsonen 2021/2022, hvor han var en kæmpestor profil, og vi tror på, at vi kan fremelske hans kvaliteter, så han også bliver en profil her. Han har nogle indlysende fodboldmæssige egenskaber, men han udmærker sig også ved at være ekstremt målrettet og professionel af natur. Han evner at få folk med sig og få folk omkring til at blive bedre, og det er en egenskab, vi vægter højt, siger Esben Hansen.

Frederik Juul Christensen siger til hjemmesiden, at han ser skiftet som en god mulighed, da AC Horsens er inde i en positiv udvikling.

Den tidligere brøndbyspiller Martin Retov er cheftræner i AC Horsens.