Troels Lund Poulsen aflyser besøg

NYHED | 30. OKT 2023 • 12:54
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
30. OKT 2023 • 12:54

Vicestatsminister, økonomiminister og forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) aflyser sit besøg på Bornholm. Det fortæller formand Michael Hornshøj fra Venstre Bornholm i en pressemeddelelse.

"Det er med dyb beklagelse, at vi netop har modtaget besked fra Troels Lund Poulsen om, at hans besøg på Bornholm i morgen, den 31. oktober, må aflyses grundet interne regeringsforhandlinger", skriver han.

Ændringen betyder også, at et planlagt fyraftensmøde er aflyst. Det er Michael Hornshøj ked af, da der er flot opbakning til arrangementet.

Troels Lund Poulsen skulle først og fremmest besøge Bornholm som forsvarsminister. Formiddagen skulle bruges hos Beredskabscentret i Allinge og radarhovedet i Almindingen. Efter frokost skulle han til Almegårds Kaserne og videre til F-16-flyenes hangar i Bornholms Lufthavn. Sidste programpunkt inden fyraftensmødet var et besøg hos Kystredningstjenesten på Rønne Havn.

I stedet er det planen, at Troels Lund Poulsen kommer til Bornholm den 27. november, hvor hele dagen afvikles med samme program. Dog forbeholder Venstre sig ret til ændringer, skriver Michael Hornshøj.