Nye indbyggere og nye flagstænger

Nye indbyggere og nye flagstænger
Der er kommet mange nye mennesker til Østerlars, og det vækker glæde i borgerforeningen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | ABONNENT | 24. MAR 2023 • 17:16
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
24. MAR 2023 • 17:16

2022 var et godt år i Østerlars, mener formanden for borgerforeningen.

Dannebrog har fået nye stænger at hænge i, når den ryger til tops i Østerlars. Byens borgerforening har købt seks nye flagstænger til byen og sat en ny stang op på legepladsen. Det fortalte formand Flemming Rasmussen i sin beretning på foreningens generalforsamling.

Han betegnede 2022 som et godt år, men der er alligevel plads til forbedringer. Borgerforeningen vil gerne have endnu et shelter i byen, da interessen for at overnatte på den måde er stor, og så er den nye asfalt i byen ikke ok, mener Flemming Rasmussen.

– Derfor vil regionskommunen selv lave overkørslerne færdige. Der kommer rød asfalt på mellem friskolen og brugsen. Det er derfor, der mangler de hvide striber. Den røde asfalt koster tre gange så meget som almindelig asfalt, men det kommer i løbet af 2023, fortalte han de 25 deltagere i generalforsamlingen.

Som formand for borgerforeningen glædede han sig i øvrigt over, at der er kommet mange nye mennesker til byen, blandt andet fra Rumænien. USA, Polen, Tyskland, Ukraine og Færøerne.

– Velkommen til alle, lød det.