Nina blev uddannet landmand – nu har hun været restaurantchef i 25 år

Nina blev uddannet landmand – nu har hun været restaurantchef i 25 år
Nina Beyer Mortensen tager imod gæsterne ved indgangen: – Man ringer til os for at booke. Det er måske lidt gammeldags, men det giver mig et godt overblik, og jeg tror ikke på, at computeren kan pakke restauranten, som jeg kan, siger hun. Foto: Holger Larsen
29. MAJ • 15:30
Holger Larsen
Journalist
29. MAJ • 15:30

Få fuld adgang til Tidende.dk
gælder ikke e-avisen

Vi vil gerne invitere dig med i sammenholdet om Bornholm.

Troværdig viden kræver dedikerede journalister hver eneste dag. Tidendes læsere betaler abonnement for at sikre dedikerede journalister og troværdighed. Nedenfor kan du være med den første måned for kun 18,66 og sikre sammenholdet og vores oplyste demokrati med fælles troværdig viden og debat.

Vh Kristoffer Gravgaard, chefredaktør

Første måned
18,66 kr.
Herefter 127 kr./md.

Se andre abonnementer her



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT