Aalborg tæver Rungsted på isen med vild slutspurt

24. SEP 2024 • 22:04SPORT

Med fem mål på lidt over seks minutter ydmygede Aalborg Pirates på hjemmebane Rungsted Seier Capital i ligaen.

Der blev spillet tre kampe i den bedste danske ishockeyrække tirsdag aften, og Aalborg Pirates overstrålede alle andre ved at score et tocifret antal mål på hjemmebane.

De mange mål betød, at Aalborg vandt med hele 10-4 hjemme over Rungsted Seier Capital.

Længe var kampen dog helt tæt, og det lignede ikke en afklapsning.

I første periode kom Aalborg foran 3-1 på et mål af Julian Jakobsen, men Rungsted var stadig med i kampen.

Selv om Aalborg bragte sig på 5-2 i anden periode, var udeholdet i stand til at skabe spænding.

I starten af tredje periode reducerede Rungsted med to mål i træk til 4-5, og så var der lagt op til en gyser i de sidste ti minutter.

Sådan skulle det dog ikke gå. For Aalborg lukkede og slukkede kampen med en hæsblæsende slutspurt.

Aalborg svarede igen med fem mål på lidt over seks minutter og gjorde det dermed til en knusende storsejr. Canadieren Darien Craighead sendte pucken i nettet tre gange i slutfasen.

I en af de øvrige kampe vandt Odense Bulldogs hjemme over Esbjerg Energy efter overtid. Den ordinære spilletid var endt 4-4.

Der skulle også overtid til, før Frederikshavn hjemme havde slået Herning Blue Fox. Her endte den ordinære spilletid 2-2.

Aalborg topper nu Metal Ligaen med 16 point efter seks kampe. Odense er toer med 12 point for en kamp færre.