Real Madrid var ved at ødsle sikker sejr væk i La Liga

24. SEP 2024 • 23:13SPORT

Real Madrid vandt 3-2 hjemme over Alaves, der var ved at lave et vildt comeback i slutminutterne.

Real Madrid tog tirsdag aften sin fjerde sejr på stribe i La Liga, men det var ved at smuldre for det forsvarende mesterhold i slutminutterne.

Det endte dog med en kneben 3-2-sejr til Real Madrid på hjemmebane mod Alaves.

Længe lignede det en komfortabel sejr til Real Madrid, der kom foran 3-0 kort inde i anden halvleg. Men hjemmeholdet stoppede nærmest med at spille fodbold, og det var Alaves tæt på at udnytte.

Real Madrid fik den perfekte start på kampen, da backen Lucas Vázquez var søgt med frem i feltet og sparkede 1-0-målet i nettet på et oplæg af Vinicius Junior.

Fem minutter før pausen fordoblede stjerneangriberen Kylian Mbappé føringen, da han udnyttede en god pasning fra Jude Bellingham.

Da Real Madrid-angriberen Rodrygo øgede til 3-0 tre minutter efter pausen, lignede det en sikker og overbevisende sejr.

Men sådan skulle det ikke gå.

For Carlo Ancelottis tropper mistede pludselig initiativet i kampen, og Alaves fik lov til at tage taktstokken.

Den indskiftede Real Madrid-angriber Endrick ramte på et afrettet skud træværket.

Men det var også det bedste, der skete for hjemmeholdet i den sidste halve time, hvor Alaves var ved at skabe overraskelsen.

Efter 85 minutter reducerede midtbanespilleren Carlos Benavidez til 1-3 for Alaves, der slog til minuttet efter med endnu en scoring.

Den indskiftede Alaves-angriber Kike Garcia udnyttede passiviteten hos Real Madrid og gjorde det til 2-3.

Alaves havde nu for alvor momentum og pressede på for en udligning, og udeholdet var tæt på flere gange.

I den anden ende brændte Endrick en chance mere, og derfor blev de seks tillægsminutter fyldt med spænding.

Alaves havde dog ikke skarpheden til at finde en tredje scoring i det, der i givet fald ville have været et mirakelcomeback.

Real Madrid er med sejren placeret på andenpladsen med 17 point efter syv kampe. Barcelona topper rækken med et point mere for en kamp færre.