Manchester Citys reserver sejrer i Liga Cuppen

24. SEP 2024 • 23:49SPORT

Fire hold fra Premier League - heriblandt Manchester City - gik videre til ottendedelsfinalerne i Liga Cuppen.

Et reservespækket Manchester City-hold vandt tirsdag aften 2-1 hjemme over Watford i den engelske Liga Cup og er videre til ottendedelsfinalerne.

Især fraværet af Citys midtbanestrateg Rodri stjal overskrifter, og manager Pep Guardiola kom med en kortfattet status på den knæskadede spanier efter kampen.

- Rodri vil være ude i noget tid. Måske kan det blive i kortere tid, end hvad nogen forventer.

- Men vi venter fortsat på et opkald fra Rodri og lægerne for at vide, hvad der er galt, og hvilken type operation han skal have, siger Guardiola ifølge AFP.

En af dem, der fik lov til at afløse Rodri på den centrale midtbane, var Matheus Nunes, og han scorede til 2-0 mod Watford efter 38 minutter.

Forinden havde kantspilleren Jéremy Doku gjort det til 1-0 til City efter blot fem minutter.

Guardiola havde foretaget ni ændringer siden weekendens 2-2-kamp mod Arsenal i Premier League. Den blot 16-årige stopper Kaden Braithwaite fik debut for City.

Watford fra den næstbedste engelske fodboldrække var dog ikke i stand til at udnytte Citys store udskiftning, men det lykkedes dog udeholdet at reducere til slut.

Watfords midtbanespiller Tom Ince, der er søn af den tidligere Manchester United-spiller Paul Ince, pyntede på resultatet efter 86 minutter.

I en af de øvrige pokalkampe vandt Chelsea 5-0 hjemme over Barrow fra League Two - Englands fjerdebedste fodboldrække.

Den danske målmand Filip Jørgensen fik sin tredje kamp for Chelsea og holdt buret rent. Chelsea-angriberen Christopher Nkunku scorede hattrick i sejren.

Uden brug af holdets danskere gik Leicester også videre blandt de 16 bedste hold i Liga Cuppen.

Men der skulle straffesparkskonkurrence til, før Premier League-holdet havde besejret Walsall fra League Two.

Endelig vandt Aston Villa som det fjerde hold fra Premier League med 2-1 ude over Wycombe.