Bjorkstrand finder melodien med flot mål i Nashville

16. OKT 2024 • 08:16SPORT

Oliver Bjorkstrand scorede sit første mål i sæsonen, da Seattle Kraken slog Nashville Predators 7-3.

Den danske NHL-profil Oliver Bjorkstrand fik natten til onsdag dansk tid hul på bylden i den nye sæson.

I Seattle Krakens 7-3-sejr hos Nashville Predators strålede den 29-årige dansker med både en scoring og en assist.

Dermed har han været afgørende i begge holdets sejre i sæsonen. Han var således skarp i straffekonkurrencen, da Seattle lørdag slog Minnesota Wild.

Mod Nashville scorede Bjorkstrand til 2-0 i første periode efter en opskrift, som siden blev gentaget, da han assisterede Jaden Schwartz' træffer til 4-3 i starten af tredje periode.

Begge gange blev pucken erobret i egen forsvarszone og bragt lynhurtigt mod modstanderens mål. Og begge gange kombinerede Bjorkstrand, Schwartz og Chandler Stephenson fra Seattles tredjekæde.

- "Ollie" er en verdensklasseafslutter, hvilket man fik et bevis på ved hans scoring. Man giver ham pucken, og han putter den i nettet, siger Stephenson til Seattles hjemmeside.

Danskeren fik ved sit mål pucken fra Stephenson, kontrollede den med skøjten og løftede den over både en back og målmanden.

- Det var en ret akavet vinkel. Men når jeg får pucken, og den er ved mine skøjter, tænker jeg: op. Man forsøger bare at reagere hurtigt, siger Bjorkstrand til Seattles hjemmeside.

Siden spillede Bjorkstrand fremragende bande med Schwartz ved det afgørende 4-3-mål.

- Spil hurtigt. Vi har det mindset. Når vi fanger pucken eller erobrer den, spil hurtigt og tag mod nord. Det gjorde vi denne gang, og det hjalp os meget offensivt, siger danskeren med nummer 22 på ryggen om den vindende opskrift.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT