Frivillige starter madpakkeklub for skolebørn

Frivillige starter madpakkeklub for skolebørn
Pia Kofoed garanterer, at madpakkerne i klubben bliver mere spændende end den hun på billedet er i færd med at smøre til sin mand. Eget foto
NYHED | ABONNENT | 2. AUG 2023 • 19:30
NYHED | ABONNENT
2. AUG 2023 • 19:30

Hen over efteråret afprøver frivillige fra KFUM og KFUK et nyt koncept, hvor børn i 2.-5. klasse kan lave madpakker sammen til dagen efter, og klubben har fået et glutenfrit twist.

Fra tirsdag den 22. august inviteres skolebørn i 2. til 5. klasse til madpakkeklub i Vestermarie. Klubben afvikles over 10 tirsdage i efteråret og afsluttes med en fællesspisning, hvor de deltagende børn kan invitere deres forældre med.

Det er Pia Kofoed og hendes mand, der er tovholdere på projektet, og de opstarter klubben som en del af Kfum og Kfuk på Bornholm. De har tidligere lavet børne- og ungdomsarbejde i rigtig mange år gennem den folkekirkelige børne- og ungdomsorganisation, men det løb lidt ud i sandet, da Vestermarie Skole lukkede.

– Efterfølgende har vi haft en teenklub, men under corona blev det til en onlineklub. Da pandemien var ovre blev det desværre heller ikke til så meget mere. Og nu er klubben lukket, fortæller Pia Kofoed.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?