Man siger, at den bedste beliggenhed for en butik er på et hjørne i en gågade. Gerne i en større by. Her skiller Hallegaard sig med en adresse i den fjerneste afkrog af Ibsker Sogn sig ud, men det kan næsten ikke være anderledes for slagterbutikken, der netop har den bornholmske natur og dyr som adelsmærke.
”Man åbner altid butikken, og er lidt spændt på dagens besøg i butikken og cafeen, men folk finder herud,” siger Vibeke Engel.
Hallegaard har tidligere været i vælten for en urolig økonomi, men efter parret Vibeke og Michael Engel har overtaget, så er der takket være talløse timers hårdt arbejde knoklet stabilitet ind i slagterbutikken og cafeens hverdag. Hallegaard er et roligt sted nu, men parret kan også tale med om, at man ikke kommer sovende til noget.
”Når man ser på en butik som vores med gamle traditioner og mange unikke opskrifter, så skal man huske på hele den proces, som ligger bag. Derfor har det tidligere været sådan på Hallegaard, at folk har kendt til produkterne, men været usikker på om de stadig blev produceret. Det er vigtigt for os at alle de fx pølser, som folk forbinder med Hallegaard, de også hænger her. Det kræver jo, at man udover mange arbejdstimer har troen på, at de bliver solgt,” siger Vibeke Engel.