Åbner med mad på italiensk

Åbner med mad på italiensk
Fra Italien er Laura Amadei vant til, at man laver pasta fra bunden, når man får gæster. Det vil hun også gøre i Snogebæk. Foto: Sarah Thun Kristensen
TOPNYHED | ERHVERV | 2. MAJ • 05:30
TOPNYHED | ERHVERV | 2. MAJ • 05:30

Få fuld adgang til Tidende.dk
gælder ikke e-avisen

Vi vil gerne invitere dig med i sammenholdet om Bornholm.

Troværdig viden kræver dedikerede journalister hver eneste dag. Tidendes læsere betaler abonnement for at sikre dedikerede journalister og troværdighed. Nedenfor kan du være med den første måned for kun 18,66 og sikre sammenholdet og vores oplyste demokrati med fælles troværdig viden og debat.

Vh Kristoffer Gravgaard, chefredaktør

Første måned
18,66 kr.
Herefter 127 kr./md.

Se andre abonnementer her



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT