Åbent landbrug med pasta, øl og havtorn

NOTITS | 9. SEP 2023 • 11:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
9. SEP 2023 • 11:00

Der er åbent landbrug tre steder på Østbornholm.

Når der i næste weekend er åbent landbrug tre steder på østladet, sker det med pasta, øl og havtorn som omdrejningspunkt. Både Frennegård med Pastariget, Svaneke Bryghus og havtornplantagen Høstet inviterer indenfor søndag den 17. september fra klokken 10.

Den traditionelle udgave af arrangementet foregår på Frennegård på Årsdalevej, hvor der vil være hønseskidning, halmlegeland, karameljagt og mulighed for at se på landbrugsmaskiner. Gården huser både et konventionelt planteavlsbrug med fokus på specialafgrøder, et økologisk planteavlsbrug med fokus på kornafgrøder og en pastaproduktion. Der sælges mad, som 4H har produceret af råvarer fra Pastariget og fra Food Bornholm.

Svaneke Bryghus på Svanevang tilbyder en rundvisning på bryggeriet, men den skal bookes på forhånd på arrangementets hjemmeside. Også hos Høstet på Ibskervej er der mulighed for at få en rundvisning, hvor man kan høre om produktionen og smage på nogle af produkterne. Denne rundvisningen skal også reserveres på Åbent Landbrugs hjemmeside.