Lene kombinerer vandretur og yoga

Lene kombinerer vandretur og yoga
Lene Feldthus Andersen blev uddannet yogainstruktør i 2021. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | 4. OKT 2023 • 15:22
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
4. OKT 2023 • 15:22

’WE WALK – hele Danmark går’ rammer landet i uge 41, og her på Bornholm er der mulighed for at være med i en speciel form for vandretur.

Der kommer gang i Danmark i uge 41, når WE WALK-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet. På Bornholm har Lene Feldthus Andersen valgt at oprette en vandreyogatur, og hun inviterer alle, der har lyst, med ud at gå på Cirkelstien ved Hammersholm den 12. oktober klokken 15.30-17.

Alle der kan lide at røre sig, kan være med på gåturen, fortæller yogainstruktøren i en pressemeddelelse:

– Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå her på Bornholm. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo og lave fire-fem stop på særligt udvalgte steder undervejs, hvor jeg guider i lidt yoga, åndedrætsøvelser eller meditation – og vi nyder udsigten! Jeg håber, at mange har lyst til at møde op og være med på vandreyogaturen, siger Lene Feldthus Andersen og fortsætter:

– Man er velkommen, uanset om man kommer alene, eller om man tager naboen, familien eller kollegaen under armen. Jeg glæder mig bare mest til at få en god oplevelse sammen med folk fra Bornholm eller som er på besøg her – både dem, jeg på forhånd kender, og dem, jeg endnu har til gode at møde og introducere til vandreyoga.

Der er mødetid og sted den 12. oktober klokken 15.30 på P-pladsen ved Hammersholm, Langebjergvej 15.

Se mere på Facebook: WE WALK – Vandreyogatur på Cirkelstien, Hammersholm

Bag om WE WALK

WE WALK arrangeres af ’Bevæg dig for livet – Løb og gang’, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.