Klemensker Svømmebad får nyt lydanlæg

Klemensker Svømmebad får nyt lydanlæg
Formand for Klemensker Svømmebad Anders Toft-Petersen modtager donationen på 17.219 kroner af Sydbanks filialdirektør, Nikolaj Nexø Grønnegaard. Eget foto
NOTITS | 4. OKT 2024 • 18:00
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
4. OKT 2024 • 18:00

Sydbank fonden har doneret penge til Klemensker Svømmebad, så foreningen kan købe et nyt lydanlæg, som især bruges til de populære svømmediskoarrangementer.

Til trods for at badesæsonen er overstået, ligger Klemensker Svømmebad ikke stille. Foreningen er i fuld gang med forberedelserne til badesæsonen 2025, og en af de aktiviteter der prioriteres højt, er de meget populære Svømmedisko-arrangementer, som man afholder i samarbejde med DGI Bornholm. Det er et arrangement, der er gratis, og der plejer at komme op mod 100 børn fra hele øen i alderen fra 6 til 15 år.

I den kommende sæson kommer børnene, der deltager ved diskoarrangementerne, til at bade med musik, der kommer fra foreningens eget lydanlæg. Med donationen fra Sydbank fonden har foreningen indkøbt eget musikanlæg, så man fremadrettet ikke skal ud og leje udstyr, når der afholdes svømmedisko og andre arrangementer, fortæller formand Anders Toft-Petersen, der samtidig fortæller, at med eget lydanlæg sparer foreningen mange penge årligt, der kan bruges på andre gode aktiviteter i foreningen.

Hos Sydbank glæder filialdirektør i Rønne Nikolaj Nexø Grønnegaard sig over, at donationen til lydanlæg er med til at sørge for, at svømmedisko-arrangementerne kan fortsætte forhåbentlig mange år endnu, til glæde for lokalsamfundet omkring Klemensker-Svømmebad samt børn fra hele øen, der finder vej til svømmebadet.

FÅ ABONNEMENT