Klar, parat, gå! Det handler om bevægelse, samvær, vaner og lidt konkurrence

Klar, parat, gå! Det handler om bevægelse, samvær, vaner og lidt konkurrence
Kampagnen Tæl Skridt vil sætte flere i gang med at gå. Det kan for eksempel komme hunden til gode. Arkivfoto
| 28. JAN 2021 • 17:22
Jesper Gynther
Journalist

28. JAN 2021 • 17:22

IDRÆT

Nu skydes der endnu en landsdækkende kampagne i gang, som har til hensigt at få flere til at snøre skoene og komme ud at gå, så danskerne kan få mere bevægelse, socialt samvær, sundere vaner og lidt venlig konkurrence ind i hverdagen.

Kampagnen hedder Tæl Skridt, og den starter på mandag den 1. februar og slutter søndag den 14. februar.

– Vi skal holde fast i hinanden, og dyrke fællesskabet – på afstand, skriver Bornholms Regionskommune på sin hjemmeside og opfordrer til, at man tæller skridt sammen med sine venner eller et par kollegaer.

Vanen tro er der landsdækkende præmier på spil på i alt 40.000 kroner, og der trækkes lod blandt de hold, der i gennemsnit går 10.000 skridt pr. person minimum otte ud af kampagnens 14 dage.

– For mange af os kan 10.000 skridt være svært at nå, især hvis man har et stillesiddende arbejde, men alle skridt tæller, og det vigtigste er være med og at få gået og bevæget sig i løbet af dagen. Derfor vil Bornholms Regionskommune i år – i særdeleshed – opfordre alle til at være med uanset form eller tidligere deltagelse. I kan sagtens være på hold og deltage i konkurrencen sammen, selvom I går hver for sig, skriver regionskommunen på sin hjemmeside.

– Vi håber, at I er mange bornholmere, som har lyst til at komme ud i den friske bornholmske natur og få nogle skridt i benene. Måske vi netop nu, mere end nogensinde før, har brug for at være med, lyder opfordringen.

 


Hvad kræver det? Det er faktisk ganske nemt, bare følg disse tre skridt

Saml et hold på min. 3 personer, og udnævn en holdkaptajn.

Holdkaptajnen tilmelder jeres hold på her på Tæl skridts hjemmeside.

Det koster 70 kr. pr deltager (uden moms) at være med i første runde. For hver kampagne I er med, bliver det billigere.

Log ind på din profil på hjemmesiden og indtast dine skridt. Det kan også gøres ved at sende en SMS, hvis du har registreret dit telefonnummer.

Læs mere og få inspiration til hvordan du kan få flere skridt og mere bevægelse ind i hverdagen på Tæl skridts hjemmeside.