'Jeg gav oprindeligt 350 kroner for hver billet, og nu skal jeg betale fire gange så meget for at få dem tilbage'
Finn Jensen havde set frem til at lufte sit landsholdsmerchandise i Parken, når Danmark lørdag spiller sin første EM-gruppekamp mod Finland, men det bliver i stedet i roliganklubbens lokaler i Gartnervangen i Rønne, at han kommer til at se opgøret. Foto: Jacob Jepsen

11. JUN 2021 • 13:57SPORT • AF JESPER GYNTHER

'Jeg gav oprindeligt 350 kroner for hver billet, og nu skal jeg betale fire gange så meget for at få dem tilbage'

EM står for døren, og til stor glæde for de danske fodboldfans kommer slutrunden for første gang nogensinde til Danmark. Det danske landsholds tre indledende gruppekampe skal nemlig spilles i Parken, ligesom der også skal spilles en 1/8-finale på nationalstadionet. Desværre kan der ikke komme lige så mange tilskuere ind på stadion, som oprindeligt planlagt, hvilket skyldes coronarestriktionerne.

Der er plads til 38.000 tilskuere i Parken, men kun omkring 16.000 bliver lukket ind til Danmarks kamp lørdag mod Finland. Folketinget er dog netop blevet enige om at give lov til, at flere kan komme ind og se EM-kampene, og derfor kan 25.000 fans få lov at opleve de to sidste gruppekampe mod Belgien og Rusland, som spilles henholdsvis torsdag den 17. juni og mandag den 21. juni.

Formanden for Roliganklubben Bornholm, Finn Jensen, glæder sig over, at flere danskere nu kan få mulighed for at opleve stemningen på stadionet, men han synes også, at Uefa har skruet lidt for meget op for priserne på billetterne...

Du skal være abonnent for at læse denne artikel.Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement - klik her

Køb abonnement.

HELE PAKKEN

HELE PAKKEN

Få det hele med
Abonnementet inkluderer alle Bornholms Tidendes udgivelser – på tryk og digitalt, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

KOMBI

KOMBI

Trykt avis 2 dage om ugen
Abonnementet inkluderer Bornholms Tidendes papirudgave leveret hver fredag og lørdag, alle udgaver digitalt, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

E-AVIS

E-AVIS

Til dig, der kan klare dig digitalt
Inkluderer alle Bornholms Tidendes digitale e-aviser, samt fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Inkluderer også medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver desuden adgang til Bornholms Tidendes arkiv, med digitale aviser tilbage fra 1866.


Vælg mellem flg. abonnementer:

TIDENDE.DK

TIDENDE.DK

Få fuld adgang til tidende.dk
Giver fuld adgang til alt låst indhold på tidende.dk. Du får adgang til unikke Bornholms Tidende-historier, portrætter, baggrund, dagens leder og meget mere. Inkluderer ikke medlemskab af Klub Tidende. Abonnementet giver ikke adgang til Bornholms Tidendes arkiv.


Vælg mellem flg. abonnementer:

Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.