Det er blevet mindre attraktivt at være medlem: 'I gamle dage fik vi alle de billetter, vi skulle bruge'
Som en ægte roligan har Finn Jensen en hel del landsholdsmerchandise, som nok bliver brugt en hel del de næste uger. Foto: Jacob Jepsen

12. JUN 2021 • 09:42
Af: Jesper Gynther

Det er blevet mindre attraktivt at være medlem: 'I gamle dage fik vi alle de billetter, vi skulle bruge'

Formanden for Roliganklubben Bornholm, Finn Jensen, ser frem til sommerens EM, hvor han tror på, at Danmarks landshold har en god chance for at gøre det godt.

– Der er grundstammen til noget godt. Der skal også en lille smule held til, men så tror jeg, vi når en semifinale, siger han optimistisk.

– Jeg synes også, landstræneren er ved at få et stærkt hold på benene, der vil spille noget fodbold, som jeg også gerne vil se. Der sker noget mere nu, og det er lidt sjovere at kigge på. Men det er jo resultaterne, der tæller. Sådan er det jo, lyder det fra Finn Jensen, der har fulgt landsholdet siden EM-slutrunden i 1988...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder