Roliganklubben om billetsalget til EM i København: 'Det har været et ragnarok'
Glenn Hansen (til venstre) og Finn Jensen er henholdsvis kasserer og formand i Roliganklubben Bornholm, som desværre må skyde en hvid pil efter at få en større gruppe af klubbens medlemmer afsted til Parken til sommer for at se Danmarks kampe til EM i fodbold. Arkivfoto (2008)

26. MAR 2021 • 08:17
Af: Jesper Gynther

Roliganklubben om billetsalget til EM i København: 'Det har været et ragnarok'

Regeringen har torsdag givet Uefa en garanti om, at der kan blive lukket 11-12.000 tilskuere ind til de EM-kampe, der skal spilles i København til sommer. Dermed ser det ud til, at en del af slutrunden som planlagt kan blive afviklet på dansk grund.

Det er dog ikke kun glæde, som Finn Jensen sidder tilbage med. Han er formand for den lokale landsholdsfanklub Roliganklubben Bornholm, og han frygter nu, at de få af foreningens 60-70 medlemmer, som har haft held med at reservere billetter til Danmarks kampe, nu alligevel ikke kan komme på tribunerne.

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder