Dengang Finns kone blev hjulpet af landsholdslægen, og da Stig Tøfting spurgte, om han måtte få en øl...
Finn Jensen er ligesom resten af Danmarks fodboldfans ved at være klar til at skyde EM-slutrunden i gang. Foto: Jacob Jepsen

12. JUN 2021 • 11:01
Af: Jesper Gynther

Dengang Finns kone blev hjulpet af landsholdslægen, og da Stig Tøfting spurgte, om han måtte få en øl...

Lørdag begynder EM i fodbold, og det er en stor ting for mange danskere. Ikke mindst for Finn Jensen, der er formand for Roliganklubben Bornholm. Han plejer nemlig at tage afsted og se det danske landshold spille med i slutrunderne, og det skal han da også denne gang, da han har billetter til Danmarks tredje gruppekamp mod Rusland i Parken i København, som sandsynligvis bliver afgørende for, om vi går videre til 1/8-finalerne.

Til nogle af de tidligere slutrunder, som han har været med til, har han ikke kun set Danmark spille kamp, men også set landsholdsspillerne på de hoteller, hvor de har boet, ligesom han også har haft mulighed for at snakke med spillerne. Det er der kommet mange spøjse anekdoter ud af. Finn Jensen fortæller blandt andet, at han mødte de danske EM-helte under slutrunden i 1992, der blev spillet i Sverige...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder