Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
16. JUN 2024 • 16:28

Med en sejr på 3-2 over Nexø 2 er det inden sidste spillerunde en kendsgerning, at Hasle slutter på andenpladsen i årets udgave af Bornfiber Ligaen i fodbold.

Men Nexø 2 solgte sig dyrt i søndagens kamp på hjemmebane, og Patrick Ambrosen fik da også bragt KS-reserverne foran med 1-0, inden Jakob Lenz og Oliver Nielsen med to mål sikret Hasle en pauseføring på 2-1.

I 2. halvleg øgede Jonas Pedersen til 3-1, mens det var Benjamin Holm Larsen, der reducerede til slutresultatet 3-2.

På Rønne Stadion Syd blev ubesejrede AaIF, trods flere afbud, noteret for sejr nummer 19 af 20 mulige, da Knudsker i en livlig kamp blev besejret med 4-2.

Laurits Blem Ibsen åbnede ballet for AaIF efter 37 minutters spil, men inden pausen fik Simon Espersen udlignet til halvlegsresultatet 1-1.

2. halvleg var kun to minutter gammel, da Nikolaj Madsen bragte AaIF foran med 2-1. Laurits Blem Ibsen scorede til 3-1, mens Thomas Granlyst på et straffespark øgede til 4-1. Kort forinden havde samme Granlyst brændt en tilsvarende chance fra 11 meter-pletten.

En 10 minutters-udvisning til Knudskler-målmand Nicolai Haagensen ændrede ikke på stillingen, og i kampens sidste minut reducerede Jeppe Bidstrup til slutresultatet 4-2.