Hasle buldrer videre i Bornholms bedste række: Vinder topopgør

Det kører for Hasle i denne sæson. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
Journalist
FODBOLD | HASLE
9. OKT 2021 • 23:14

Der var topopgør i Bornholms bedste række i dag, da Hasle IF fik besøg af Knudsker i Bornfiber Ligaen.

Rækkens nummer et og to gav den gas fra start, og dommeren lagde en linje, som gav spillerne lov til at gå til den. Hasle kom foran 1-0 efter 30 minutter på et langt indkast, som Knudskers keeper, Nikolai Haagensen, tager fejl af, og så er Jonas Pedersen der til at heade bolden ind.

I 2. halveg mister Hasle indledningsvis lidt af sit pres og organisation, men kommer godt igen og får scoret til 2-0 efter 67 minutter på et direkte frispark lige udenfor Knudskers felt, som André Kahlenberg flot sparker ind i kassen.

Knudsker formåede ikke at komme tilbage i kampen, og måtte endda lide den tort at få en udvisning, da Magnus Hansen fik sit andet gule kort efter 88 minutter. Hasles Simon Halberg Nielsen fik også et gult kort efter 77 minutters spil.

Dermed har Hasle nu 22 point efter ni kampe og fører Bornfiber Ligaen suverænt med syv point ned til Knudsker.

Der var i øvrigt en del tilskuere til topopgøret, og Hasle IF takker på sin facebookside for opbakningen.

"Tak for de fremmødte publikummer i dag, som er med til at gøre lørdag eftermiddag til en rigtig fed eftermiddag. Det betyder meget for Hasle-drengene, at I kommer og støtter, så tusind tak! Samtidig tak til de frivillige, som er behjælpelige med at grille, sætte op osv. Tak", skriver klubben.