Frederik Juul vender tilbage hos bundhold

Frederik Juul vender tilbage hos bundhold
Frederik Juul Christensen er tilbage efter en langvarig skade. Foto: FC Helsingør
NOTITS | 9. APR 2024 • 17:00
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS
9. APR 2024 • 17:00

Den nu 24-årige bornholmske fodboldspiller Frederik Juul Christnensen har været savnet i FC Helsingør, men efter mere end et års fravær på grund af en alvorlig skade, som han pådrog sig under træning i januar sidste år, har han netop gjort comeback på bundholdet i 1. division.

Midtbanedynamoen Frederik Juul Christensen, der er opfostret i Rønne-klubben RIK kom via et længere ophold i FC Nordsjælland til Helsingør i 2019 og har her en kontrakt, der udløber i år. Som FC Nordsjælland-spiller fik han blandt andet en række kampe på U19-landsholdet, men det var ikke nok til at tilkæmpe sig en stamplads i den sjællandske superligaklub.

Men også i Helsingør skal han nu væbne sig med tålmodighed. I den første kamp mod Næstved (1-3) kom han først på banen fire minutter før tid, og i weekendens kamp mod B93 (2-2) blev han skiftet ud efter 1. halvleg,

FC Helsingør ligger lige nu på en isoleret sidsteplads i kvalifikationsspillet i 1. division og får svært ved at undgå nedrykning. Holdet vandt de to første kampe i grundspillet, mod Næstved og B93, men har siden spillet 22 kampe i træk uden at opnå en eneste sejr. Syv gange har FC Helsingør fået det ene point.