De sidste kommer i mål klokken 22

De sidste kommer i mål klokken 22
To positive debutanter, Jan Ole og Lene Andersen fra Allinge, nyder lørdagens sidste solstråler på Hammerhavnen. Foto: Holger Larsen
NYHED | ABONNENT | 11. NOV 2023 • 16:34
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
11. NOV 2023 • 16:34

Mjølner Trail & March satte deltagerrekord og bliver afviklet i fantastisk efterårsvejr.

I skrivende stund er de sejeste af de sejeste deltagere i Mjølner Trail & March stadig ude på ruten. Lørdag aften klokken 22 skal de sidste være i mål i Rønne.

Der var tilmeldt 386 deltagere til arrangementet, som finder sted for fjerde gang. Det er en klar deltagerrekord for arrangementet.

– Jeg tror, at det handler om, at folk snakker sammen, siger en af arrangørerne, Tommy Hulgaard, da han bliver bedt om at give sit bud på en forklaring på fremgangen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning