Årets klub ligger her på øen

Årets klub ligger her på øen
Bornholms Motor Sports arbejde med den permanente folkeracebane i Klemensker bliver fremhævet af Dansk Automobil Sports Union. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | ABONNENT | 22. NOV 2022 • 10:15
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
22. NOV 2022 • 10:15

Bornholms Motor Sport vandt afstemningen på Dansk Automobil Sports Unions repræsentantskabsmøde.

 

Det var rejsen værd, da formand Torben Larsen og sekretær Christina Steinlein fra Bornholms Motor Sport tog turen til Vejen i Sydjylland for at deltage i Dasu – Dansk Automobil Sports Unions årlige repræsentantskabsmøde. Klubben var nomineret til prisen som årets klub og vandt afstemningen foran Lemvig og Omegns Motorsport og LUG København.

– Da afstemningen var slut, var det en meget stolt og rørt BMS-formand, der kunne gå op og modtage diplomet som årets klub. Ikke nok med at Bornholms Motor Sport vandt, men det var simpelthen til stående bifald. Cirka 100 mennesker fra klubber i hele landet rejste sig op, fortæller Christina Steinlein i en pressemeddelelse.

 

Diplomet er det synlige bevis på, at Bornholms Motor Sport er årets klub i Dansk Automobil Sports Union. Foto: Bornholms Motor Sport

 

Som årets klub modtager Bornholms Motor Sport både 5.000 kroner og et diplom.

Christina Steinlein fortæller, at den bornholmske klub også blev nævnt i formandsberetningen, og den fik ros for sit frivillige arbejde og alt det, den har stablet på benene.

På sin hjemmeside fremhæver Dasu arbejdet med den permanente folkeracebane i Klemensker.

"Med Torben Larsen, Henrik Bloch Andersen og Christina Steinlein som utrættelige spydspidser har Bornholms Motor Sport flere gange været 'slået hjem' og har oplevet masser af modgang under arbejdet med en bane på klippeøen. Tredje gang – sådan cirka – er som bekendt lykkens gang, og efter at klubbens medlemmer har folkeræset rundt på forskellige adresser på øen, er den lange historie nu endt lykkeligt", skriver unionen.

Det var første gang, årets klub blev fundet via afstemning blandet deltagerne i Dasus repræsentantskabsmøde.

– Vi er meget stolte over at være kåret til årets klub, og det betyder meget, at det var lagt ud til de 70 klubber at stemme om det. Anerkendelse fra egne rækker er guld værd.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?