Sådan vælger du den rigtige ramme til dit billede

Sådan vælger du den rigtige ramme til dit billede
SPONSERET AF SKILTEX.DK |

ANNONCE fra skiltex.dk

Et indrammet billede på væggen i din stue kan på mange måder afsløre et væld af fakta om dine personlige valg, smag og personlighed. Mens billederne selv taler om dit eget liv og dets forskellige aspekter, så lad os fokusere på, hvad rammerne siger om dit valg og din kunstsmag. Og hvordan man vælger det rigtige stel til enhver lejlighed eller rum. 

Her er vores bedste tips til, hvordan du vælger den perfekte billedrammestil og tekstur afhængigt af, hvor du vil vise dine billeder.

I betragtning af billedrammens stil

Når du vælger en ramme til dit stykke, er det vigtigt at overveje det primære formål, du ønsker at tjene. Dette varierer afhængigt af den type kunstværk, du ønsker at ledsage.

  • Kunst på papir

I modsætning til lærred har papir ikke skarpe kanter for effektivt at præsentere sig selv som et separat stykke. Derfor er formålet med en kunstpapirramme at forbedre dens præsentation eller udseende, samt at give yderligere struktur og beskyttelse.

Ved sammensætning af illustrationer af papir er det vigtigt at sikre, at alle anvendte materialer er 100 % syrefri. Ellers kan det forringes og misfarves over tid. Denne misfarvning er ofte forårsaget af syrer, der findes i almindelige papkasser, et problem, der tidligere har devalueret mange kunstværker.

Ramme til en billedvæg: Sådan vælger du den rigtige ramme til dit foto

En billedvæg er den bedste måde at vise en samling af alle dine dejlige familie- og personlige minder på ét sted. En fotocollage repræsenterer din livshistorie, og når du vil se din fortid, kan du se på alle gallerivæggene, så længe du vil. Dette giver dig motivationen til at gå igennem problemerne i dit liv, ikke til at overvinde.

Vælg fra vores samling af flade, lette designrammer til at skabe en billedvæg. Vælg plakatrammer i samme stil, men forskellige størrelser (afhængigt af størrelsen på dit foto) til en billedvæg. Køb enkle, flade rammer, der står i kontrast til din vægfarve for at få dine billeder til at skille sig ud.

Store vægmalerier: Sådan vælger du den rigtige ramme til dit billedeGalleriets vægge er én ting, og de store solo- malerier er en anden. Mange mennesker elsker at personliggøre deres hjem med et enkelt billede af dem selv eller deres forfædre. Die-Hard fans kan også godt lide at tage et billede med deres idealer, få det signeret, indrammet og monteret på det mest iøjnefaldende sted i deres hjem. Dette repræsenterer din sande personlighed i et enkelt billede