Mød løbespecialisterne Kaiser Sport & Ortopædi på New Balance standen til Etape Bornholm

Mød løbespecialisterne Kaiser Sport & Ortopædi på New Balance standen til Etape Bornholm
SPONSERET AF KAISER SPORT |

ANNONCE fra Kaiser Sport & Ortopædi

Denne sommer står Bornholm igen på den anden ende, når glade og forventningsfulde løbere får sved på panden på Etape Bornholms ruter øen rundt.

Et løb Bornholm rundt med Viking Atletik som arrangør med støtte fra Kaiser Sport & Ortopædi og New Balance.

Kaiser Sport & Ortopædi er en specialbutik, som vil være at finde med en popup butik i forbindelse med løbets etaper efterhånden som Etape Bornholm bevæger sig rundt på øen.

Popup-butikken skal give løbeglade besøgende og alle andre med nysgerrighed på godt fodtøj og en stærk ekspertise udi det univers.

”I popup-butikken kan man se nærmere på produkter fra New Balance, løbetøj og andet tilbehør, men det vigtigste for os er at få præsenteret ikke mindst bornholmerne for vores ekspertise og gode service,” siger Christian Holm Jensen, der er driftschef for Sjælland.

Klar til butik
For popup-butikken er blot en midlertidig forsmag på, hvad Kaiser Sport & Ortopædi kan byde.  Kæden har indtil videre otte butikker over hele landet, og gør nu klar til at gå i land på Bornholm enten til næste forår eller den tidlige sommer.

”Det er vores klare målsætning at etablere en butik i Rønne til næste år. Med vores samarbejde med Viking Atletik er det helt naturligt for os at finde en butik i Rønne.”

Endnu er der ikke skrevet under på et lejemål, men spadestikket til en bornholmsk hverdag og virkelighed er taget.

Og den virkelig kan popup-butikken give et indblik i. Kaiser Sport & Ortopædi har nemlig både 3D scanner og løbebånd med for at kunne give nysgerrige kunder den ekspertservice, som kæden er kendt for.

”Vi har så meget udstyr med, som forholdene tillader. Det er helt centralt for os at kunne give vores gæster et tydeligt indtryk af, hvad vi står for.”

Ikke en konkurrent
Bornholm har jo allerede flere sportskæder til steder, men dem anser Kaiser Sport & Ortopædi ikke for at være konkurrenter. Tværtimod.

”Nej overhovedet ikke. Vores ståsted er helt anderledes. Hos os kan man ikke købe en vinterjakke til skiferien eller tre par tennisstrømper til en gul udsalgspris. Vores koncept går i en helt anden retning.”

Butik og klinik
Det kræver en forklaring. Kaiser Sport & Ortopædi er butik og klinik under samme tag. Og konceptet er egentlig begyndt som klinik, hvorefter udstyr som løbesko, men også vandresko og fodtøj til hverdagsbrug er kommet til og har udviklet sig til at være en butiksmodel. I dag er kæden Danmarks største forhandler af ortopædiske indlæg og førende løbespecialister, der kan hjælpe uanset om, man har udfordringer med fx en bred fod eller løbeknæ.

”Vores fokus er fra hoften og ned. Det betyder, at man bestiller tid hos os til en 45 minutters konsultation. Her vil vi man 3D scanner, løbebånd og andre tilgange få et fuldt overblik over kundens behov. Mennesker er ikke ens. Derfor kan man heller ikke forvente, at man bare kan tage en løbesko ned fra hylden, og så er den perfekt,” siger Christian Holm Jensen og fortsætter:

”Vi oplever også at børn, unge og voksne sendes fra den ene behandler til den anden for at finde en løsning. Vi vil gerne kunne bidrage til en løsning på fx et indlæg, der løser problemet uden at skulle sende kunden videre til fire-fem andre behandlere. Vi har den ekspertise, der skal til.”

Ikke en almindelig sportsbutik
Så hvilken form for ekspertise er der så tale om? Kaiser Sport & Ortopædi behandler typisk løberknæ, betændt akillessene, hælspore, nedsunken forfod samt betændelse i skinneben og svangsene.

Ekspertisefeltet rækker ind over fysioterapi og ortopædi
Derfor skal man heller ikke forvente, at en Kaiser Sport & Ortopædi butik ligner en almindelig sportsbutik. Kundernes privatliv sikres i båse, hvor kunden sammen med en ekspertbehandler i løbet af 45 minutter kan finde frem til en løsning på en problemstilling, der bogstavelig talt gerne skal se kunden gå derfra med en lettere gang.

”Det er en af grundene til, at vi ikke ser os som en konkurrent til almindelige sportsbutikker. For vi er ikke en almindelig sportsbutik, men mere en hybrid mellem klinik og butik. Vi er mere komplekse og fokuserede på problemløsning og ikke om vi får langet en masse tilbud over disken lørdag formiddag.”

Bestil tid
Kunder vil kunne gå ind fra gaden, men netop fordi Kaiser Sport & Ortopædi er så specialiserede, så har 85 procent af kædens kunder bestilt tid på forhånd.

”Det tager tid at få det fulde overblik over en kundes fx fodproblematik. Det kan man ikke forvente at få løst på fem minutter i en almindelig sportsbutik. De er gode til så meget andet, hvor vi har vores ekspertisefelt, og det kræver tid til at løse ofte komplekse problemstillinger for at komme frem til den rigtige løsning sammen,” siger Christian Holm Jensen.

I første omgang kan man støde på Kaiser Sport & Ortopædi i forbindelse med Etape Bornholm i uge 30.

”Det glæder vi os til. Derefter skal drømmen om en fysisk butik i Rønne realiseres. Det er stadig på tegnebrættet, men vi glæder os til at blive en del af den bornholmske hverdag og vise, hvad vi kan, slutter Christian Holm Jensen.