Har du eller dine nærmeste oplevet høretab? Få hjælp til det her

Har du eller dine nærmeste oplevet høretab? Få hjælp til det her
SPONSERET AF HOEREBIL.DK |

ANNONCE fra hoerebil.dk

Oplever du, at hørelsen ikke helt er, hvad den har været? Det kan være, det primært har vist sig gennem svimmelhed. Det er ikke alle, der helt kan gennemskue den sammenhæng, men når der opstår høretab, bliver det sværere at retningsbestemme lyd – og netop høresansen er noget af det, vi i høj grad bruger til at bibeholde vores balance. Svigter hørelsen, kan du altså opleve, at du lettere bliver svimmel.

Der findes flere forskellige typer af høreapparater. Det er vigtigt, at du føler dig tryg i processen med høreteknikeren, der sammen med dig vil forsøge at finde de høreapparater, der passer dig bedst. Selvom der er mange typer, er der to, der hovedsageligt anvendes: dem, der sidder bag øret, samt høreapparater, der placeres i øret. Det er op til den enkelte, hvad man foretrækker, men du kan prøve det af, så du finder ud af, hvad der fungerer for dig.

Test hørelsen derhjemme
Synes du, at det er lidt skræmmende at tage forbi et hørecenter for at en gratis høretest? Af en eller anden grund synes mange, at det er en større ting, end hvis man for eksempel skal til optiker, men i virkeligheden er det meget den samme proces – at du kan få et hjælpemiddel, der kan få dig godt på vej igen.

Hvis du i første omgang gerne bare vil finde ud af, om din hørelse egentlig ligger indenfor eller udenfor normalen, kan du eventuelt prøve at tage en høretest online. Det kan være med til at give dig et vink om, hvorvidt din hørelse er påvirket eller ej. Hvis det viser sig, at der kunne være tegn på høretab, kan du tage skridtet videre og tage kontakt til en høreklinik, der kan hjælpe dig med at få høreapparater, så du igen kan høre ordentligt.



FÅ ABONNEMENT